Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.03
3 stars: Normal
59 pareri

Dispozitiv pentru combaterea rozatoarelor subterane KR-7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8192 lei Lei
Brand
KR-7
Cod produs
110006
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
KR-7 este un aparat destinat protectiei gradinilor, livezilor si gazoanelor de actiunea distrugatoare a rozatoarelor si animalelor subterane. Aici putem enumera animale precum cartita, jderul, soarecele de camp, sobolanul, dihorul si altele.

Cum functioneaza:
Aparatul emite vibratii la intervale de timp regulate, ce se propaga prin pamant. Suprafata acoperita de aparat este de 800 metri patrati. Aceasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat si bine compactat ce poate propaga undele mai bine decat cel umed. De asemenea, pozitionarea casei, a pivnitelor, a gardurilor despartitoare, diverse fundatii sau santuri sapate, chiar si copaci batrani cu o radacina groasa pot afecta propagarea undelor prin pamant. Prin urmare, recomandam sa luati in considerare acesti factori atunci cand achizitionati si instalati acest aparat.

De ce acest aparat cu vibratii?
Rozatoarele subterane au vederea slaba, dar in schimb auzul este foarte dezvoltat si sensibil, percepand foarte bine vibratiile solului. Aparatul se foloseste de aceasta sensibilitate a rozatoarelor subterane pentru a le indeparta. Suprafata de actiune este determinata de tipul de sol la care se aplica aceste vibratii. Vibratiile irita si sperie rozatoarele subterane, fortandu-le sa paraseasca zona protejata.

Dispozitivul electronic impotriva rozatoarelor subteran este complet inofensiv pentru om si animale domestice.

Instalare:
Desurubati capacul unitatii in sens invers acelor de ceasornic si scoateti unitatea interioara. Aparatul functioneaza cu 3 baterii 1.5 V de tip R20. In termen de 15 secunde se va auzi un sunet, iar aparatul va vibra, ceea ce indica ca functioneaza in parametrii optimi. Apoi introduceti unitatea interioara in carcasa, insurubati capacul in unitate in sensul acelor de ceasornic.
Se face o gaura cilindrica in pamant cu un obiect dur apoi se introduce aparatul in pamant. Pentru a va asigura de un contact maxim cu solul, tasati pamantul din jurul aparatului.

Specificatii:

Alimentare: 3 baterii de tip D / R20

Frecventa: 300 - 400 Hz

Aria de acoperire: 800 mp

Avantaje:

Constructie foarte robusta. Carcasa aparatului este facuta dintr-un plastic foarte dur, solid. Prezinta de asemenea un sistem de inchidere etans, prevazut cu o garnitura, pentru a evita accesul apei in interiorul aparatului, ce ar putea duce la distrugerea acestuia.

Culorile aparatului sunt vii, pentru a putea fi remarcate de dvs. cu usurinta in gradina, si pentru a putea evita aparatul cand de exemplu taiati iarba cu o masina electrica. Dar in acelasi timp, pot trece neobservate pentru invitatii dvs, putand fi usor confundate cu elemente din natura.

Metoda ecologica de a scapa de daunatori. Fara chin, fara dureri inutile pentru animale, fara substante toxice sau fum. Pur si simplu ii alunga din aria acoperita de aparat, fara a afecta insa animalele dvs. de companie sau animalele domestice din ograda.

Se instaleaza cu usurinta, doar prin infigerea aparatului in pamant. ATENTIE: daca pamantul este foarte compactat si aparatul nu poate fi introdus manual, este interzisa cu desavarsire lovirea acestuia cu ciocanul. Puteti distruge aparatul, in acest caz garantia devenind nula. In acest caz, sapati o gaura de ghidaj cu un alt instrument, dupa care introduceti aparatul si tasati pamantul in jurul acestuia.

Alte informatii:
Garantie persoane juridice 12 luni
Garantie persoane fizice 24 luni
Produs: in Bulgaria
Model: KR-7
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura