Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.05
3 stars: Normal
61 pareri

Generator ultrasunete anti-jder si anti-rozatoare de masina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6579 lei Lei
Brand
Marder-frei 78430
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Isotronic Marderfrei Profi - aparat cu ultrasunete pentru protectia autovehiculelor si motocicletelor impotriva rozatoarelor precum soareci, sobolani, jderi, dihori, etc.

Cum functioneaza:

Acest dispozitiv face parte din clasa premium de dispozitive anti rozatoare pentru protectia autovehiculelor si motocicletelor. Emite un semnal acustic la frecventa de 23.000 Hz la intervale de 1 secunda atunci cand motorul este pornit, si la intervale de 3 secunde atunci cand este oprit. Undele ultrasonice pe care acest aparat le emite sunt incomfortabile pentru rozatoare precum soareci, sobolani, jderi si dihori, care vor sta la distanta de autovehiculul dvs.

Instalare:
Recomandam instalarea aparatului intr-un service autorizat. Alimentarea se face direct la 12V. Prinderea se face fie prin suruburi, prin benzi elastice cu autoblocare sau scotch dublu adeziv.

Avantaje:
Protejeaza intr-un mod simplu si cu costuri reduse compartimentul motor al automobilului dvs. impotriva rozatoarelor ce va pot distruge instalatia electrica. In urma rozatoarelor, firele electrice roase, care raman neizolate pot provoca scurtcircuite, incendii sau erori in computerul de bord. Aparatul Marderfrei Profi va ofera o solutie simpla, eficienta, simplu de utilizat in lupta contra rozatoarelor. De asemenea, ultrasunetele nu sunt auzite de om si nu afecteaza alte animale domestice, deci se poate folosi inclusiv noaptea, fara a deranja vecinii sau animalele de casa.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 12V
Frecventa: 23 kHz +/- 10%
Consum: <0.1W
Presiune acustica: 85 dB
Unghi emitere: aprox. 140

Alte informatii:
Garantie persoane juridice 12 luni
Garantie persoane fizice 24 luni
Producator: Isotronic
Model: Marderfrei Profi
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura