Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
3.64
3 stars: Normal
11 pareri

Capcana de viespi si muste BioStop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3361 lei
Brand
BioStop
Pe stoc
Da
Descriere
Biostop Capcana pentru viespi si muste

Descriere si intrebuintare:
Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex - feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si    muste intr-o maniera care protejeaza mediul    inconjurator cu o eficacitate ridicata.

Capcana contine un lichid de ademenire fara insecticid si pentru a obtine un randament mai ridicat, contine feromoni. Aceasta asigura ca insectele sa gaseasca mai usor capcana chiar si de la distanta mai mare. Datorita confectionarii speciale a acoperisului si a vasului rezervor asamblarea capcanei este foarte usoara. Poate fi aplicata in gradina caselor, pe piata, pe plaja, pe malul apelor, adica oriunde!

Instructiuni de utilizare:
Sacul mic aflat in cutie se va taia cu o foarfeca si continutul lui (15ml de substanta de ademenire) se va varsa in paharul de material plastic asezat pe masa, adaugand 1 - 2 litri de apa. Se va aseza acoperisul pe pahar, dupa care se va apasa acoperisul pe pahar, avand grija ca cele doua parti sa se ajusteze bine. Ulterior, capcana trebuie agatata cu ajutorul sarmei de cupru aflata in ambalaj in locuri vizitate des de muste si viespi.

Substante continute:
Tricozen 0.15 %

Materiale de baza pt alimente

Emulsogen

Alte informatii:
Produs: Capcana viespi si muste Biostop
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa de transport: 17 Lei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura