Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.05
3 stars: Normal
61 pareri

Aparat ultrasunete anti gandaci, soareci Radarcan R-106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5909 lei Lei
Brand
Radarcan R-106
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Radarcan R-106 - Dispozitiv electronic din gama profesionala, cu ultrasunete, dedicat alungarii rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, insectelor taratoare, gandacilor de bucatarie, etc.

Cum functioneaza:

Aparatul emite ultrasunete, perceptibile doar de daunatorii pentru care a fost creat. Aceste unde ultrasonice vor afecta sistemul nervos si aparatul auditiv al soarecilor, sobolanilor si gandacilor, fara a deranja oamenii sau animalele de companie mari. Poate afecta insa alte pet-uri precum porcusori de guineea sau hamsteri. De aceea este recomandat sa nu folositi aparatul in aceeasi camera cu rozatoarele mici de companie pe care le puteti avea si pe care doriti sa le protejati.

Instalare:
Instalarea si pornirea aparatului se face prin introducerea acestuia in priza. Nu are niciun buton si nu necesita setari complicate. Odata alimentat la o sursa de 220V, va incepe sa emita ultrasunete si sa va protejeze perimetrul.
Dvs. nu veti auzi nimic, insa un LED de culoare rosie va clipi intermitent, indicand buna functionare a aparatului.
Nu pozitionati aparatul in spatele perdelelor, corpurilor solide, obiectelor de mobilier, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea, rezultand in cele din urma o suprafata acoperita mult mai mica decat cea pentru care a fost proiectat aparatul.

Aplicabilitate:
Intrucat este silentions, nu foloseste substante toxice, nu produce si nu degaja fum, poate fi folosit practic in orice incapere. In apartamente, in biblioteci, in sali de mese, cantine, restaurante, moteluri, hoteluri, gradinite, scoli. Practic ORIUNDE aveti nevoie sa pastrati un mediu curat, lipsit de soareci, sobolani si gandaci, fara a atrage atentia insa, si fara a folosi substante toxice.

Avantaje:
Compact si modern - carcasa aparatului este una de dimensiuni reduse, cu un design placut ochiului, in culori neutre, ce nu atrag atentia.
Simplu de utilizat - doar introduceti aparatul in priza, si uitati de soareci, sobolani si gandaci.
Non toxic - nu foloseste substante toxice, otravuri si alte chimicale nocive, putand fi folosit astfel si in bucatarii sau in camera copiilor.

Specificatii tehnice:
Dimensiuni: 7 x 6.5 x 4.5 cm
Alimentare: 110-230V
Consum: 5 W
Suprafata acoperita: 20 mp

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Producator: Radarcan
Tara de origine: Spania
Model: R-106
Livrare: Prin curier rapid in 24h oriunde in tara
Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura