Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.03
3 stars: Normal
59 pareri

Aparat cu ultrasunete anti gandaci, tantari, furnici

0 stars: 0.00 din 0 pareri

126 lei
Brand
Radarcan R200
Pe stoc
Nu
Descriere
Aparat nou 2015: dispozitiv electronic cu ultrasunete impotriva insectelor taratoare si zburatoare, precum gandaci de bucatarie, tantari, dar si rozatoare precum soareci si sobolani Radarcan R200

Prezentare produs:
R200 este un dispozitiv electronic de ultima generatie al firmei Radarcan Spania. Foloseste tehnologia ultrasunetelor pentru indepartarea inofensiva a daunatorilor precum soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, tantari si furnici din zona in care a fost alimentat.
Design-ul minimalist, culoarea alba lucioasa, precum si calitatea materialelor, recomanda acest produs pentru uzul chiar si in cele mai moderne locuinte sau cladiri de birouri. Nu va atrage atentia intr-un mod neplacut, nu va deranja oamenii sau animalele de companie, iar consumul redus si lipsa de consumabile sau alte accesorii costisitoare ofera un randament crescut si costuri minime de intretinere.

Cum functioneaza:
Aparatul are incorporate 2 boxe, capabile sa redea ultrasunetele in 3 moduri. Aceste sunete de joasa frecventa se vor raspandi in interiorul casei si vor afecta sistemul nervos central al daunatorilor, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat. In functie de daunator, aparatul are o eficienta pe 3 suprafete diferite:
- aproximativ 40 mp in cazul tantarilor;
- aproximativ 150 mp in cazul soarecilor si gandacilor;
- aproximativ 250 mp in cazul furnicilor.
Este cunoscut faptul ca animalele si insectele au simturile precum auz si vaz mult mai dezvoltate decat cele ale omului, si se bazeaza pe aceste simturi pentru orientare sau cautare de mancare. In momentul in care stimuli externi afecteaza aceste simturi (auz, vaz, miros), daunatorii se pot simti in pericol si vor parasi zona in care acesti stimuli ii afecteaza. Boxele pe care aparatul R200 le inglobeaza sunt rezultatul a peste 25 de ani de continua cercetare si dezvoltare a companiei spaniole Radarcan. Aparatele pe care aceasta firma le produce sunt dezvoltate in America, in laboratoare de test, iar constructia si ambalarea finala a dispozitivelor se face in Europa. Calitatea rezultata este astfel optima, poate sa satisfaca pretentiile chiar si ale celor mai dificili clienti.

Specificatii tehnice:
Suprafete acoperite: 40 mp tantari; 150 mp soareci si gandaci; 250 mp furnici;
Voltaj: 220V
Consum: max. 7W
Dimensiuni: 5 x 12 x 5 cm
Culoare: alb lucios

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Producator: Radarcan
Tara de origine: Spania
Model: R200
Cod produs: 100026
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h oriunde in tara
Taxa transport: 15 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura