Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.03
3 stars: Normal
59 pareri

Aparat ultrasunete anti rozatoare, soareci, sobolani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5806 lei
Brand
Biometrixx s2
Pe stoc
Nu
Descriere
BioMetrixx S2 - aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor

Cum functioneaza:
Aparatul BioMetrixx S2 emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la sunete de inalta frecventa. Continua functionare a aparatului va bombarda daunatorii cu ultrasunete, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Aparatul este destinat pentru uz privat si asigura un grad ridicat de flexibiliate si independenta fata de sursa de alimentare. Aparatul anti rozatoare poate fi utilizat cu baterii micro de unica folosinta (AAA) sau cu baterii reincarcabile (AAA), pe care le puteti reincarca cu ajutorul USB-lui prin conectarea acestuia la orice laptop sau computer.

Aparatul emite ultrasunete pe frecvente continuu variabile, intre 12 kHz si 23 kHz, cu o raza de acoperire de 25mp in interior si 3-5mp la exterior.

Aplicabilitate:
Aparatul este destinat atat uzului interior, cat si uzului exterior, deci poate fi folosit practic oriunde. Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu produce zgomot, deci poate fi amplasat in biblioteci, sali de mese, sali de conferinte,magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, licee, amfiteatre, sere, hambare, pivnite, camari, etc.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 3 x 1.2 V (AAA) - baterii reincarcabile; 3 x 1.5 V (AAA)-baterii de unica folosinta; 5V mini USB (asigurati-va ca nu sunt baterii de unica folosinta in compartimentul bateriei inainte de conectarea la o sursa de alimentare)
Consum energie: <0.01 W
Frecventa: 12 kHz - 23 kHz
Putere sonora: aprox. 80 dB
Suprafata acoperita: interior 25 mp / exterior 3-5 mp
Timp de reincarcare: 12 ore
Timp de functionare: aprox 12 zile (baterii reincarcabile)
Dimensiuni: 68 x 75 x 20 mm
Pachetul nu contine cablu USB sau baterii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura