Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.05
3 stars: Normal
61 pareri

Pasta raticida rosie pentru soareci si sobolani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

597 lei Lei
Brand
MasterRat 100gr
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
MasterRat pasta rosie pentru combaterea eficienta a soarecilor si sobolanilor

Descriere:

MasterRat (100 gr) este o momeala sub forma de pasta utilizata in combaterea rozatoarelor. Produsul se foloseste exclusiv pentru combaterea soarecilor si sobolanilor, amplasarea se face ca atare in locuri in care nu este permis accesul copiilor, pasarilor si al animalelor. Produsul contine substante atractante ceea ce face ca momeala sa fie consumata cu placere de catre rozatoare. Datorita continutului de Bromadiolone, o singura ingerare a pastei ii va fi letata rozatorului.
Raticidul MasterRat este adecvat folosirii in spatiile de locuit, spatiile umede, subsolurile blocurilor, fabrici, depozite, spatiile alimentare, chiar si in mediul exterior. Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune, in combaterea rozatoarelor este recomandat ca pasta sa fie proaspata.

Utilizare:

Identificati zonele infectate, pentru a putea alege cele mai frecventate locuri de catre rozatoare, in care sa puneti momelile. De preferat sunt gaurile de acces in galerii si de-a lungul traseelor pe care le efectueaza soarecii si/sau sobolanii.
Pentru asezarea momelilor este recomandat sa folositi manusi de protectie, pentru combaterea sobolanilor se plaseaza 40-80gr momeala in apropierea locurilor frecventate de sobolani si in apropierea galeriilor active. Pentru soareci momeala se va plasa in mai multe locuri si in cantitati mai mici. Moartea rozatoarelor va surveni in 4-7 zile, de la ingerarea momelii, in urma hemoragiei interne, neviolenta si nedureroasa.

Recomandam plasarea momelii in interiorul statiilor de intoxicare, pentru a elimina posibilitatea ingerarii de catre alte animale si pentru evitarea imprastierii produsului in mediul ambient. La un interval de cateva zile se face verificarea cantitatii de otrava, dupa caz se va completa cantitatea lipsa.

Continut:

Substanta activa - Bromadiolone 0,005 %; Ingrediente inerte - atractanti,…99.995 %; Colorant; Bitrex.

Atentionari:

- A se consulta in regim de urgenta medicul, in caz de ingerare;
- A se pastra ambalajul intr-un loc uscat si a se respecta data expirarii produsului inscriptionat pe ambalaj;
- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A nu bea, manca sau fuma in timpul utilizarii produsului;
- A se spala mainile si fata cu sapun si apa calda, dupa utilizarea produsului.

Alte informatii:
Utilizare: Raticid
Zona utilizare: interior/exterior
Gramaj: 100 grame

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 RON
Trimite mesaj
Din Gura in Gura