Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.05
3 stars: Normal
61 pareri

Momeala raticida sub forma de pasta (250 g)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

144 lei Lei
Brand
Protect 250gr
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pasta raticida Protect sub forma de gel are o compozitie speciala, ce mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre soareci si sobolani. Dozarea este extrem de usoara si se poate utiliza fara dificultate. Folosirea pastei raticide este recomandata in acele locuri unde soarecii si sobolanii primesc cu usurinta hrana. Pasta raticida pasta raticida Protect contine o substanta extrem de amara, numita Bitrex, ce previne ingerarea accidentala a produsului de catre oameni sau animale de companie si cele domestice. Asezati pasta raticida Protect, ambalata in pachete individuale in dispozitive fara sa deschideti ambalajul.

Pentru distrugerea soarecilor, momeala se aseaza in cutiile de hranire 2-4 buc sau in spatiile inchise, in locuri frecventate de soareci, sobolani, in apropierea cuiburilor si traseelor de deplasare a acestora. In locuri puternic infectate amplasati cel putin 1-2 dispozitive pentru hranire la o distanta de 5 metri intre ele.
Pentru distrugerea sobolanilor se plaseaza 8-12 buc. de momeala raticida in cutiile pentru hranire, in jurul cladirilor si in curti, in apropierea locurilor frecventate de sobolani sau departe de locuinte si animale domestice. Rozatoarele incep sa dispara la 3-4 zile dupa consumarea momelii raticide. Distrugerea intregii colonii de soareci si sobolani necesita 2-3 saptamani, in functie de volumul mare de infestare cu rozatoare. Pasta raticida Protect contaminata sau stricata trebuie indepartata si inlocuita cu momeala raticida proaspata, verificand la intervale de 7-10 zile.
Substanta activa: 0.005gr. bromadiolon

Atentie !!!

Pasta raticida se pastreaza sub cheie, ferit de alimente, furaje, copii si animale;

In timpul manipularii este interzis fumatul, consumul de alimente si bauturi;

La terminarea lucrului se spala riguros mainile si fata cu apa calda si sapun;

In cazul intoxicatiei accidentale adresati-va urgent medicului, antidot: vitamina K;

A nu se lasa la indemana copiilor;

Evitati contactul cu pielea si cu ochii;

A se purta manusi in timpul operatiunii.

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Protect

Model: Pasta raticida Protect 250 gr.

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura