Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.07
3 stars: Normal
60 pareri

Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8999 lei Lei
Brand
Biometrixx M1
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

Descriere:

Aparatul anti rozatoare auto Biometrixx M1 alunga rozatoarele si impiedica patrunderea acestora in compartimentul motor al masinii, evitand distrugerea cablurilor. Aparatul genereaza un sunet de inalta frecventa, imperceptibil de om, dar foarte enervant pentru jderi, soareci si sobolani, indepartandu-i din zona respectiva.

Aparatul este conceput pentru a fi amplasat in compartimentul motor al masinii, fiind alimentat la bateria masinii (12V), generand ultrasunete pulasatile, extrem de puternice, la o frecventa de 23 kHz si o putere acustica de 85 dB, cu un unghi de emisie extrem de lat, mai mare de 140 grade. Aparatul emite ultrasunete timp de o secunda la un interval de 3 secunde.

Instalare:
Desi montarea aparatului este foarte simpla, recomandam instalarea acestuia intr-un service autorizat, pentru a evita deteriorari ale aparatului sau ale autovehiculului pe care se doreste a fi instalat.

Alimentarea se face direct la bornele auto, respectand polaritatea. Prinderea aparatului se poate face cu doua suruburi (incluse in pachet) intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte solide. Odata montat, un led de culoare rosie aflat in partea frontala a dispozitivul va indica buna functionare a acestuia. Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimetul motor.

Atentie! Daca rozatoarele au intrat deja in masina dvs. acestea si-au marcat teritoriul si se recomanda spalarea motorului. De asemenea se recomanda sa fie curatat si locul in care a stat parcat autoturismul pentru a indeparta mirosurile.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 12V (baterie auto)
Consum: < 4 mA
Frecventa: 23 kHz
Presiune sonora: aprox. 85 dB
Unghi emitere: aprox. 140
Interval de temperaturi: - 40 la + 80 C

Alte specificatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Produs: in Germania
Model: Biometrixx M1
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura