Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.05
3 stars: Normal
61 pareri

Momeala pasta albastra pentru soareci si sobolani Nocurat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

598 lei Lei
Brand
Nocurat 100gr
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Nocurat 100 gr - Raticid pe baza de Difenacoum elimina in doar cateva zile speciile de rozatoare

Descriere:

Pasta Nocurat elimina rapid diferite specii de rozatoare, precum: soareci de casa, sobolani de camp etc. Produsul poate fi folosit in interiorul sau exteriorul cladiriilor de catre oameni, fara a avea nevoie de profesionisti. Produsul poate fi de mare folos la deratizarea locurilor destinate uzului gospodaresc/civic, dar si industrial, depozite, birouri, hoteluri, hale industriale datorita continutului echilibrat de substante active (grasimi, uleiuri, zahar) si potentiatorilor de arome. Momeala sub forma de pasta se poate folosi chiar si in locuri deschise, acolo unde tratamentele cu momeliile obisnuite nu au avut rezultatele scontate.

Inghitirea unui pliculet Nocurat de catre soarec sau sobolan, duce in scurt timp la moartea lui, fara a trezi suspiciuni sau a creea o stare de panica in randul celorlalte rozatoare. Acest fapt este posibil datorita mecanismului de actiune anticoagulant care provoaca hemoragii interne, ucigatoare. Rozatoarele nu vor simti senzatia de durere, in schimb vor avea senzatia de sufocare si astfel vor avea impulsul de-a iesi intr-un spatiu deschis.

Utilizare:
In primul rand, incercati sa aflati toate zonele infectate, pentru a putea alege cele mai frecventate locuri de catre rozatoare, in care sa puneti momeliile. De preferat sunt gaurile de acces in galerii si de-a lungul traseelor pe care le efectueaza soareci si/sau sobolani.

Pentru asezarea momeliilor este recomandat sa folositi manusi de protectie, pentru combaterea soarecilor plasati 20-30 gr din produs, respectiv 40 gr pentru combaterea sobolanilor. Efectul momelii raticid va fi simtit dupa aproximativ 7 zile din momentul plasarii produsului.

Recomandam plasarea momelii in interiorul statiilor de intoxicare, pentru a elimina posibilitatea ingerarii de catre alte animale si pentru evitarea imprastierii produsului in mediul ambient.

La un interval de 2-3 zile se face verificarea cantitatii de otrava, dupa caz se va completa cantitatea lipsa.

Continut:
- in 100 grame produs:

Difenacoum 0,005 g, Denatonium Benzoat 0,001g, Substante atractive pana la 100g.

Atentionari:
- A se consulta in regim de urgenta medicul, in caz de ingerare;
- A se pastra ambalajul intr-un loc uscat si a se respecta data expirarii produsului inscriptionat pe ambalaj;
- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A nu bea, manca sau fuma in timpul utilizarii produsului;
- A se spala mainile si fata dupa utilizarea produsului.

Alte informatii:
Utilizare: Raticid
Zona utilizare: interior/exterior
Gramaj: 100 grame

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 RON
Trimite mesaj
Din Gura in Gura